Lustrum VI

"Al 30 jaar het onvermijdelijke lichte blauw in de straten van onze Bredasche metropool"

Lustrum openingsfeest der Herendispuut Frisse Jongens: Nachtschade

Kwaliteit over kwantiteit, dag boven nacht, voorkomen of genezen? Wij weten het antwoord wél! Daarom presenteren wij met gepaste trots de opening van ons zesde lustrum: Lustrum openingsfeest der Herendispuut Frisse Jongens: Nachtschade.

27 Februari 2020
Graanbeurs, Breda


Lustrum gala der Herendispuut Frisse Jongens

Een lustrumjaar van de Frisse Jongens is altijd een gedenkwaardig jaar en deze eer houden wij graag in stand. 
Om ons dertigjarig bestaan te vieren zijn de Frisse Jongens in grote getalen samen gekomen middels een magistraal gala. Wegens coronamaatregelen heeft de onvermijdelijke dag even op zich moeten laten wachten, maar daar is niet minder om geconsumeerd. Onder de luifel van de nacht werd duidelijk dat trots zijn op het betoverende lichtblauw een authentieke expressie van waardering is. Op deze avond van onmiskenbare pracht werd bewezen dat het een goed recht is om trots te zijn op het lichtblauw. 

Kasteel Aldendriel, Mill
19 november 2022

Lustrumreis der Herendispuut Frisse Jongens: Thailand

Een fenomenale lustrumreis naar het land van Muay Thai, tempels, draken en ‘Chang’ bier.  Met een groep van zeventien Frisse Jongens is het Aziatische land doorkruist. Hier is er kennis gemaakt met de typerende Thaise cultuur, de tijdloze schoonheid van het land en het verfijnde uitgaansleven dat het te bieden heeft.  Een geweldig slotakkoord voor ons zesde lustrum.

Juli 2022